Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bryter ner

Du sårar mig.

Sakta bryts jag ner, mot botten.

Jag är bara någon som ska finnas där för dig när Du känner för det.

Jag ska komma när du vill.

Men vill jag ha dig hos mig, och du inte vill , då ska det inte bli så ,

och blir ja då ledsen,så är jag dum i huvet tydligen.

fast om jag däremot inte skulle finnas där när du vill, då ska
du tydligen vara sur , och jag ska få stor skuld för det.

Låter det som någon slags rättvisa för dig eller ?

Tänk efter ordentligt, innan det sker något trist. verkligen.




Övriga genrer av maluttaplutta
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-03-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maluttaplutta