Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommentera?


visa att du älskar

Om jag bara försvann ur ditt liv helt plötsligt,

skulle du då bry dig?

du har aldrig annars brytt dig om mig,

fast att du är min,

och jag din.

Så skulle du då göra det ?

Du borde hålla om mig, & säga;

Det kommer ordna sig, jag finns här för dig.


fast det vore att ljuga, för det gör du inte.

Du finns inte här för mig, du finns bara här när du har tid över ,

och vill ha mig vid din sida.

Jag är bara nån du har , för att ha.

Så om du älskar mig,

så måste du vakna upp , innan det är försent.




Fri vers av maluttaplutta
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maluttaplutta