Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaha:).


En gång i en dröm

En gång i en dröm , så fanns du där, du bara stod där, alldeles tyst, och bara såg på mig.
Stirrade rakt igenom mig & mitt hjärta. Du läste av allting, som om du var jag kunde du helt plötsligt allt om mig. Du tog min hand och sa det är vi föralltid nu. Sen gick du din väg mot ingenstans. Men i mitt hjärta stod ditt namn tyst inristat, jag kunde inte sudda ut det,även om jag kanske ville , så gick det inte. Du ristade in det med en kniv,utan tillåtelse.
En gång så var du där igen, såg på mig med dina skrämmmande ögon o sa; vi är som gjorda för varandra.
Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag var desperat att komma därifrån. Men du höll kvar,hårt så hårt, vägrade låta mig va. Och du återigen sa; Men älskling, ditt hjärta är mitt hjärta. Jag bara grät, men du torkade tårarna och sa ; jag vet att du älskar mig,sedan höll du mig hårt runt nacken, gav mig en blick , och försvann sedan långsamt in i mörker.

Sen kom du aldrig tillbaka. Men jag kan fortfarande höra din röst,känna din hårda hand, och se dina sskrämmande ögon, vart jag än går , förföljer dom mej, o ja hör dig hela tiden tala om för mig ; du är min, ingen annans , så försök inte ändra på det.




Fri vers av maluttaplutta
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-03-08 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maluttaplutta