Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken C...

... i dessa tankars tider

Ingenting är som det ska
alla känslor är som gömda
men så nära till hands.

jag träffade henne, höll om henne
fick privilegiet att hålla hennes hand
känna hennes hud mot min
när vi bara låg och kramades

Kyssar förbjudna.

Jag hoppas på att få träffa henne igen
men... jag vet inte om det endast
råder vänskap eller kärlek

Kärlek brukar kännas glatt
men jag är i min värld just nu
en värld få förstår
förutom mina vänner däri

Kärlek är något man skriver om
målar upp på en kvinnas rygg
med fingertoppar
som rör sig sakta sakta

Här är jag nu
en själ som inte är trasig
men konstnärlig
och kärleksfull

En kramande själ
instängd i en kropp
som inte rymmer mer
än sorger och drömmar

Ikväll är jag poeten
musikern, romantikern
rådgivaren, narren
tröstaren...

älskaren...




Övriga genrer av Jonas Carlsson
Läst 629 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-09 21:47



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
läses med ett leende :)
2008-03-28

    Glittra G
Åh så vackert skrivet. Applåd!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Carlsson
Jonas Carlsson