Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ickeexisterande godnattsaga till barnen

för varje tår som lämnade min kind
som gav sig av
för att söka sin hemvist i min mun
mot din kind
gav du mig banner för
varför?

jag var ju bara ett barn...




Övriga genrer av Jonas Carlsson
Läst 844 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-19 12:53



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En dikt som lämnar en tung känsla i maggropen...titeln säger tack o lov något annat!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Carlsson
Jonas Carlsson