Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är historien endast du och jag vet om

Du talade som om du talade med kluven tunga
jag stängde av för att slippa höra lögnerna


Du visade mig vad som hade gått fel
men jag blundade för breven


Dina känslor var visst negligerade
mina var åtminstonde ärliga


Alla dessa drömmar om framtiden med ett inkluderat "oss" byggde du upp
men frågade du någonsin vad jag ville?


Du förde mina hand mot ditt hjärta med orden:
Känn hur det slår!
allt jag kände visste jag redan. Du var lika död inuti som utanpå


Tydligen hade jag tagit ett glas för många
jag skålade för dom som har kommit & gått


Din hand lämnade avtryck som ett röd brinnande märke
mot min kind
kunde du inte göra bättre än så?


Dina vänner såg mig alltid som det stora kräket
då önskar jag att dom kunde se hurdan du förblir...





Övriga genrer av Jonas Carlsson
Läst 821 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Carlsson
Jonas Carlsson