Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-text-


Den eviga nattens barn

Vi knaprar diverse piller varje dag
Röker diverse droger.
Tar en sax och klipper upp huden mellan fingrarna,
och mellan läpparna.
Sticker nålar genom huden och dricker våran alkohol.

Och i ärlighetens namn: Vi älskar det.
Att vara barn av mörkret och det förlorade.
Och att föda en ny generation
som endast bidrar med dålig statistik; det är våran grej.

Men den där tiden mellan drogerna
Och mitt i bakfyllan
Drömmer vi om mycket annat.
Drömmer om ett liv med bra utbildning..
Utan droger.
Ett perfekt liv.
Med den där härliga känslan av lycka.

Därför börjar natten om igen..




Fri vers av Heimlich
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 00:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En känsla som måste vidmakthållas på detta tarvliga och simpla artificiella sätt ger jag inte mycket för.
2008-03-10

  Novemberblomman
Den här fastnade i mitt hjärta gumman....
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Heimlich
Heimlich