Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lockar fram änglarna ur demoner





 


Och jag älskar 


mina demoner


för hårt när klockan 


slagit halv tre




För jag vet ej då


vad solen är för skapelse


eller vad ljusstrimmor 


vill nå fram till





När dagen gryr


är allt glömt


glömt, så fruktansvärt glömt


sorgelöst 





men slocknat








Fri vers av Plumflower
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-10 02:10



Bookmark and Share


    deb8
Den här var GRYM känner så väl igen de underbara nätternas demoner. Snyggt förmulerat...
2008-05-28

  Michaela Dutius
vacker och berörande
2008-03-11

    Göte Holmlund
mkt starkt..vacker tanke att locka fram änglar ur demoner
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower