Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinner ni?

Kokande vatten
Rinner längs din redan brinnande kropp
Det är ilskan som har fått dig att fatta eld
Därför spottar du och fräser
Därför står hon där precis lika glödande som du
Precis som du

Ni är så lika
Där i stridens hetta
Rasande och ilskna
Fulla av vrede

Bägaren rinner över
Droppen är inte du
Och inte hon heller




Fri vers av Pallabra
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra