Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar ett paket

Du glömde ditt hjärta här (men jag har lagt det i brevlådan så egentligen är det ingen fara för det tar ingen plats alls, portot kostade nästan ingenting och jag förstår inte ens varför jag säger något när du ändå får tillbaka det på posten i morgon och då är det ingen fara, ingen skada skedd och vi behöver inte ens prata mer).




Fri vers av Pallabra
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-30 11:43



Bookmark and Share


    99knivesinside
"jag förstår ingen ens varför jag säger något", antar att du menar "inte ens" :)

Jag tycker om hur du fångar den där hetsiga känslan av att vilja att det ska ha varit något mer där men samtidigt veta att det ju inte borde vara det. För det var så det var sagt. Jag gillar att nästan hela dikten är en parentes och det är där försöket att vara till så lite besvär som möjligt finns, medan konstaterandet av fakta "Du har tagit plats i mitt liv" står först i texten och inte viker sig.
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra