Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yr i huvudet

Jag går runt
och låtsas
att jag inte
vill ha dig
att du inte
intresserar mig

Jag går runt
och tror
att du inte
påverkar mig
att dina ord
inte har någon effekt

Jag går runt
och förklarar
att vi inte existerar
att vi är omöjligt
det finns inget du och jag




Fri vers av Pallabra
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-15 19:59



Bookmark and Share


    99knivesinside
Jag älskar att det inte kommer något "men" i slutet.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra