Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt nog?

Jag vill inte släppa taget
även om jag faller
och slår hårt i backen

Därför tar jag all ilska
och gömmer den i någonstans
djupt inne

Och jag frågar mig
gång på gång

Är det djupt nog nu?

För jag väntar
på att botten ska komma
och få mig att glömma




Fri vers av Pallabra
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-03-10 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra