Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla vän som jag vill hålla så hårt och skydda. Så tunn du blev, så snabbt. Det är verkligen svårt att se när smärtan äter upp en vän inifrån. Tyvärr blev jag inspirerad av dig.


Din smärta är din största fiende

Det som läggs på hög
inuti dig
gör dig så mätt
att du slutar äta
slutar att känna hunger

Du koncentrerar allting på att räkna
och du räknar
alla kalorier
och
alla kilometer
som gör att du
förbränner bort dig själv

Det handlar överhuvudtaget inte om
det kroppideal de talar om på TV
det handlar mera om

Smärtan över att bli nedtryckt
söndersliten och ihop lappad
gång på gång

Du är den förbannat duktiga flickan
som har MVG i allt
som presterar och presterar
men som använder 20 minuter
när du mamma är och handlar
till att motionera dig till döds




Fri vers av Pallabra
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 22:14



Bookmark and Share


  albertina
Nej vilken hemsk text=)
gud vad svårt det måste vara att se en nära vän så sjuk=)
Och det ända man vill är att hjälpa och finnas till. Ibland räcker ju inte det. För i slutet är det ju alltid ens egna val som kan hjälpa en själv. =) Hoppas att det ordnade sig till slut
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra