Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppror & frid ~ haiku




Blickars sanningskraft

Själen spränger fängelset

Vi jublar ljus~storm




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP