Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens ajax hjälper

När jag faller
älskling


Vill jag inte att du letar efter mig
Jag vill inte att du ska bli smutsig
För den smutsen bränner hål

Stora svarta förödande hål
Sådant vill jag att du ska vara utan
Det är inte så jag ser dig

Ta hellre smärtan
Lev med tanken att jag är förstörd
Att jag är smutsig




Fri vers av Pallabra
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pallabra
Pallabra