Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

usch

Du har frågat mig om mitt liv nu
och jag har kräkts ut mitt innersta över ditt köksbord
du omfamnade min spya som om den var supergod sockervadd
dina komplinganger har äcklat mig till tusen
du kan inte gå omkring och tycka om mig när jag är såhär
dumdristig
det är nästan skrattretande att jag än en gång
våldtagit migsjälv




Övriga genrer av lisabeth
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 15:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det ditt självförakt som sätter gränsen.
Känner igen mig själv i det du skriver.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth