Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vips! så var Fredrik Reinfeldt en arbetslös fattig ensamstående halvt utbränd kvinna med 2 barn uppe



Fredrik blev så låååg
när han vaknade upp en dag och var kvinna plötsligt... det ingick inte i
hans beräkningar direkt
att bo ute i betongen på 17:de våningen...
aj... vad lite stålar på kontot... hur ska barnen kunna få några hyfsade julklappar samtidigt som jag sannerligen verkligen jävlar behöver nya vinterstövlar....
tänkte Fredrik....är det så häääär
det känns
att vara fattig ensamstående mor...
det hade jag ingen aaaaaaaaning om!ojojojojojojojojojojojojoj...
tänkte Fredde, & fick faktiskt
ångest och ont i magen och var
tvungen att springa på wc
men där hade barnen låst in sej
och hade vattenkrig....
så Fredrik fick faktiskt skita på sej.... 
& då kom tårarna....
men sen vaknade han av att Filippa
ropade att frullen var klar...
kallsvetten rann nerför ryggen på Fredrik.... som dock lyckades
slå bort den där onda drömmen ganska snabbt.... för det var nobelmiddag på G
och han måste vara samlad idag 
& fräsch & han lyckades sätta på
sej ansiktet precis tills
ungarna
kom springandes
ut ur sina rum med
vattengevären på fullt sprut...!

 

 

 

 

 




Prosa (Novell) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-12 18:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart satirisk med ett djupt allvar.
Alla - borde få byta liv ibland- då skulle vi förstå och älska varandra
2008-03-14

  Carola Zettergren
HIHI ljuvligt underbart
vad förargligt att det bara var
en dröm!!!!
2008-03-12

  Rosmarin
vilken höjdare!

den här log jag åt - skadeglatt!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP