Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillbild

Jag minns då glädjen spred sig i ditt ansikte likt en liljekonvaljs ljuva doft en varm vårdag. Dina skrattgropar sjönk in i dina mjuka kinder och du log försiktigt mot mig. Din hårbotten formade sig likt luftgropar när jag rörde vid den och du spann då jag lekfullt drog mina fingrar genom ditt korta hår.

Vad vore ett liv utan längtan.




Fri vers av Aliceson
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-03-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliceson