Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

låt mig vila i dina armar,
låt oss älska varandra bortom tid och rum
låt oss glömma skiten runtomkring oss,
om så bara för en sekund
smärtan som ödelägger och förstör
det enda vi har är nu och här





Fri vers av lapaloma
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lapaloma