Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äckel

I min mage har allt blandats till en sur gröt
det viste jag redan innan
jag åt
sedan åt jag en gång till
lite mer åt jag den tredje gången
Och det skaver så illa hela tiden
det är illa
och kära du det blir inte bättre
för var dag som går blir jag till ett äldre och större äckel
snart får jag ner hela knytnäven i isterhålet jag har till mun
jag kan känna med hela mitt inre hur allt växer
på mig
i mig
runt mig
och alla vackra män sedan
som jag stör med mig omkrets
jag ber verkligen om ursäkt
att jag tar sådan stor plats
men mina lösningar fungerar inte
jag gräver i käften för att kasta upp all massa
sedan äter jag igen





Övriga genrer av lisabeth
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth