Glad, bara så ni vet...  och tacksam." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad, bara så ni vet...  och tacksam.


Vårblommor kan de med...

 

 

Nu vill jag smaka
allt min längtan förträngt
i dagar djupt dolt

njuta och hoppas

att det finns något
som i ordbruk spirar

 

för er över nejder

blickar
om än vagt framåt
ser vidden av
ser nya möjligheter
greppar dem
andas...

 

ni var många den här veckan

och så var det

---

du...

 

Anemone nemorosa

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-03-14 20:05



Bookmark and Share


  karenina VIP
ljusa vackra och väldigt välkomnande känns dina ord.
2008-03-15

  drakbruden VIP
En person sa att det är blomman som lockar hit våren, din ljuvliga text bekräftar det!
2008-03-15

  Maria T
En så vacker dikt om
Anemone nemorosa.
Jag har sett balkansippan.
2008-03-15

  Maria T
En så vacker dikt om
Anemone nemorosa.
Jag har sett balkansippan.
2008-03-15

    Melona
åh, vitsippor redan?!

vad underbart, förstår om du är glad! :)
och bär vårrus inom dig
2008-03-15

  © anakreon VIP
Ja, de e våren
ja, de e våren...
denna längtansfyllda blomma!
Applåden förs vidare av de
svala vindarna!
Carl-Erik
2008-03-15

  aol
vackert som bara den bev glad
2008-03-14

  Rolfsdotter
Vackert om hopp,längtan och tillförsikt,våren är på väg!Kram Backsippan
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
pulsatilla
hepatica
etc
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt