Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppror



 

Jag gjorde uppror:

återvände aldrig från drömmarna:

själens permission

Jag blev en persona non grata

för jag ville inte vara som dom

nu bara skrattar och gråter jag

 

Lämnar min kropp om nätterna

flyger genom trakten och strör

magiskt guldglitter i folks inre

 

Hoppas på att de ska se annorlunda ut:

glada och vakna och allmänt levande

och en del gör det faktiskt ibland

 

Känns trots allt som att Livets Kraft bidar sin tid:

väntar på sitt nästa Stora Utbrott i världen

vad som behövs är att var och en av oss vågar.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 22:09



Bookmark and Share


    Nattviol
ja - jag vågar!!

det vet du...
drömmarna strör silver
och beslöjar oss med
budskap..

jag ville aldrig vara som de -
och jag ÄR aldrig som de!
så är inte du heller!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP