Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt vackert

 

 

 

att det är hon
skulle världen i det lilla förneka
hamna på kant i
tankar omvärdera
bilder byta i rask takt
och jag skratta

för jag känner det
och jag gör det
ler och skrattar

de skulle bara veta

för hon var här
inuti

 

en ängel

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 18:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
Härligt, att bli berörd, få tankar omvärderade och få skratta..
2008-03-16

  Rolfsdotter
Vad annat än vackert...när änglar möts, skrattar ler åt dina fina rader! Kram Backsippan
2008-03-15

  aol
jag säger bara vackert leif
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt