Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter av en knivskarp verklighet

 

 

 

om verkligheten sällar sig till skaran
som slipar knivar i dunkla vrår
och jag vid sidan slipar på mina tankar
så blir summan att allt smärtar

putsar vi inte vapnets egg
skaver vi på vårt eget skal
i tappra försök

det är nog lite så det skall vara
för att det till slut skall förstås
kännas
verkligheten alltså...

det lilla som fyller allt

 

njutningen

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-15 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt