Till den som tvekar...
Det finns alltid någon som tror på dig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den som tvekar...
Det finns alltid någon som tror på dig.




Det du tycker är inte fel...

 

 

det är ditt jag
som ruvar på hemligheter
och till sist öppnar möjligheter
som många vill smaka

betrakta och bjud dem sötman
tillåt dig smaka
det som är ditt jag


och det du inte vill spara
släpper du i nästa korsning

 

du har alltid ett val

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 23:42



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Fina ord om att välja men också att....tja typ älska sig själv för den man rä!
;o)
2008-03-17

    Maria Malm
Javisst har man valmöjlighet..det gäller att inse det också. Klokord.
2008-03-16

    Bögen
Råd för ett bättre liv... fint!
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
I\' m ashamed of the person I am (Joy Division)

Man har inte alltid ett val.
2008-03-16

  Rolfsdotter
Smakrikt,sött om goda råd om att vilja och att våga, \"och det du inte vill behålla släpper du i nästa korsning\" ...bra! Kram Backsippan
2008-03-16

  aol
helt klart ett val gör man en klok fin dikt leif jag bugar
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt