Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtans återstund


 

du är

mitt minne
när
jag föds

ett rivet universum

under plåster

rutor,
gnistrande

En följd av
fötter och
sen

Lyfter du
mig


Upp

ur varet

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 00:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starka ord bildar poesi som gör ont
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~