Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara för att det inte ska se så tomt ut


existensvillkor

Jag känner mej så tom
Som om hjärtat slutat slå
hjärnan slutat fungera

Jag är som en maskin
allting
går av sej själv

behöver inte tänka
behöver inte känna

kan man leva utan att känna?
kan man leva utan att tänka?

man existerar,
på sin höjd

att leva
är något helt annat




Övriga genrer av Dreamcypher
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 01:32



Bookmark and Share


  Maria T
Välkommen till poeter.se.
Snart kommer du både att
tänka och känna.
2008-03-16

  Sophie Berg
Du har fångat en depression i texten. Att man existerar men inte tillåter sig själv att leva. Bra text! :)
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreamcypher
Dreamcypher