Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning. Livet är farligt, ingen har överlevt

Lilla vän
har du någonsin tänkt på
hur din väg i livet ser ut?

Har du någonsin tänkt på
att du kan dö redan imorgon?
Kanske en lastbilsförare
som inte ser dej
när du går över vägen

Allt du någonsin åstadkommit
och skulle kunna åstadkomma
kan försvinna
på bara ett ögonblick

Lilla vän
har du någonsin tänkt på
att det finns sjukdomar i världen?
och de kan drabba även dej

Har du någonsin tänkt på
att om 5 år
kanske du ligger där
i sjukhussängen
och ber till gud
att operationen ska lyckas

Lilla vän
har du någonsin tänkt på
hur farligt livet faktiskt är




Övriga genrer av Dreamcypher
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-16 13:28



Bookmark and Share


  Maria T
Jag vill inte tänka så.
Jag är så tacksam varje morgon
när jag vaknar till en ny spännande dag.
2008-03-16

  Fånga dagen
Jag det har jag verkligen tänkt på och uppleft man vet aldrig
när dagen blir den sista
Och jag vet inte hur det ska gå när jag vaknar upp efter min narkos i maj efter höftoperationen
Jag vet hur det är att ligga på sjukhus helt utlämnad inte få lämna sängen på en vecka
Så livet är flyktigt man vet aldrig vad som kan hända

Bra att du skriver om det många tar allt förgivet i livet

Anna-Karin
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreamcypher
Dreamcypher