Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för att jag älskar musik


Play

hörlurarna på
ögonen stängda

\"play\"

låter dej svepas med
musiken
som gör dig hel
som aldrig lämnar

känner rytmen
i varje cell
varje millimeter
av din kropp

omvärlden försvinner
bleknar bort

nu finns bara du
och musiken

som gör dej hel




Övriga genrer av Dreamcypher
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-03-16 01:38



Bookmark and Share


  Maria T
Härligt med musik.
Jag känner rytmen.
2008-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Det finns musik som splittrar mig och gör mig kluven.
2008-03-16

  Elaine.S VIP
Tack och lov för hörlurar och ögon som kan välja att blunda
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Dreamcypher
Dreamcypher