Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan.

Att känna sig kass, att känna att man inte räcker till.
Att känna en spets så vass, att sluta andas är det enda jag vill.
När ingen fattar hur man mår, när ingen vill förstå.
Man fäller en sista svart tår, står på bron.
Hoppas på att välta & ställer sig på tå.
Det börjar vingla till, man ramlar & vattnet färgas rött.
Nu kan alla börja fira, nu har den lilla flickan dött.




Fri vers av Carolina Hansson
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-03-16 11:54



Bookmark and Share


    smuts
Jag blir lite trött på sådana här dikter. Man har läst ganska många \"Flickan tog en kniiiv, sen tog hon sitt liiiv\" typ. Jag vet inte, men det känns varken nytänkande eller särskilt givande.
2008-03-16

  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
nemen ush blir första tanken.
Hoppas och tror att ingen börjar fira då en liten flicka dött. Stark text.
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Carolina Hansson
Carolina Hansson