Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är en blek chimär, pengar, pengar, säg väl vart vägen tog vägen som till lyckans land bär








Om jag känner längtan

kan jag inte göra


som joakim von anka




bada i pengar

de skänker ju ändå ingen


större lycka i längden




har jag hört dem säga

som har pengar


nog att bada i...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2008-03-16 12:48



Bookmark and Share


  katt.inc
Vill nog testa ändå.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP