Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskling....jag förstår att det blir tufft med 460 mil emellan oss. Men kärlek når övergränser, och alltid kommer du bo i mitt hjärta. ^_^,


Avslaget

De skarpa klorna rev hjärtat ur min kropp.
Näbben pickade på det, tills allt blev tomrum.
Kärleken förstörs av storebror,
och inget kan vi göra.




Fri vers av sachie
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie