Vad är dröm och verklighet." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är dröm och verklighet.


Hoppas ingen ser...

 

 

näst intill
rent av kanske
och så där nära
naket
snudda vid tanken

     det är lätt att skrika högt
     och bara de flyende hör
     ekar i klagosång
     slår hårt
     motarbetar
    

finns allt där
om jag nu vågar
vika av

     hoppas ingen ser...


lita på...

 

 


    




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-16 20:54



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Fick läsa ett par gånger innan jag fångade texten,snyggt skrivet! Våga och vinn,jag hoppas någon ser,ändå! Kram Backsippan
2008-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt