*åld ras*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*åld ras*


modulen

 

 

Det självklara
lyser
inte

mer

ådertorra
brevlådor
rattar
skäggen

diken
omger

Kinderna

Är
en fyllning, en 

jordnära
vandring
oupplyst

molngrus


täcker blicken

liksom tiden rasar
allt


 




Fri vers av Rejja~
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-16 23:57



Bookmark and Share


    söötsnö
snygg uppbyggnad!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~