Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duell

Det pågår en duell
utanför mitt fönster
Det är snön mot solen
Snön ledde i morse
sedan kom solen
slog en knock out,
trodde jag...
Nu är snön här igen
och denna gång
med mer styrka
Vad månne det bliva?




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 10:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vältänkt och välbeskriven text om elementens kamp... årstidens växelverkan mellan vår vinters ...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson