Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan

Sommarloven,
de ändlösa
dagarna
De vindlande stigarna.
Höjderna.
Hur grönt gräset var.
Och hur strävt isglassen smälte mot den yttersta spetsen.

Vi levde i nuet. Med nya sinnen.
Vi kan göra det igen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-17 13:54



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag hoppas det....
2008-03-18

  Carlita
betryggande poesi, känslor som framkallar minnen och leenden :)
2008-03-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Håller med dig till fullo..Jag som idag är full av ett barns djupa tankar....Kram till dig...Bra skrivet/B
2008-03-17

  Rolfsdotter
Ord om längtan och hopp, fint! Kram Backsippan
2008-03-17

  Bjarne Nordbö
Härligt med positiva personer.
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Vackert, men med all respekt: jag tvivlar på det.
Barndomslandet har vi lämnat en gång för alla.
Tanken är dock som sagt mycket vacker.

Och jag minns de där isglassarna som var hälften röda/hälften gröna...
2008-03-17

  Carola Zettergren
Ah härligt upplyftande poesi!!!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol