Det är inte alltid det fungerar som det är tänkt,  suck..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte alltid det fungerar som det är tänkt,  suck...


Kommunikation i Mach2

 

 

mötet bestod av många invecklade ord
välsjunget förmedlat
och med välanpassade spårbyten

och det oundvikliga slutet

i en antydan
i ett steg mot dig

 

står jag ivägen sade du

 

...

         

          nej du står på golvet
          med mig

 

 

          i rusningstrafik
          i Mach2

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 19:23



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Välförmdelat om svårigheter med kommunikation, den livsnödvändiga...men ibland så svåra, Kram Backsippan
2008-03-18

  aol
som sagt ibland går det inte ens väg bravo
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt