Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se men inte nära... röra

 

 

att synas är en del
något stundtals nödvändigt
men ibland
förkastligt
när det äter ytrymme

och bitvis ett helvete
när det konsumerar den lilla låga
det som behövs för att överleva
ta sig ur synfältet

bara tillåtas vara lite bortglömd

en stund

 

se på...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 20:39



Bookmark and Share


  opheliavampira
Oj,det är ju exakt så det är
Ljuvligt skrivet
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt