Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu djävlar... dröm ni

 

 

idag har jag gjort ett val
jag lovade mig inget

nu återstår det att se
vad jag får uppleva

ta del av

 

dröm ni...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 20:41



Bookmark and Share


    Maria Malm
Att göra ett val, utan att göra sig alltför stora förhopningar om följderna, kan ge mycket positiva överraskningar.
2008-03-18

  Rolfsdotter
Korta rader som andas... kram Backsippan
2008-03-18

  aol
hej broder brukar du lova diktarjaget saker spännande
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt