Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
^_^,


Slutet, men inte gott.

Det gör ont, för jag vet att det är över.
drömmen om ett hem tillsammans,
krossad och försvunnen.

Oss, slutar exister ty 460 mil är för långt.
För många gränser och kratrar,
hamnar oss emellan.

Skulle kunna säga att livet tog slut.
Men jag vägrar sluta kämpa,
ni ska inte krossa mig.

Någon dag ska jag kunna fylla mina lungor.
Hjärtat ska åter kunna slå,
Jag ska leva igen.




Fri vers av sachie
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 21:12



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackra rader..
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie