Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran hemlighet

Du älskar mig
och jag dör för dig.




Fri vers av Endless Love MS
Läst 509 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänker på Romeo och Julia.
När jag läser denna.
Stark text som säger mycket.
Bra skrivet:)
2015-10-08

  Manal
vackert
2008-03-18

  DC
Skitbra!. really
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS