Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saktar in

 

 

 

I jorden
i tinad hand

ser du
parkdagg
mossbelyst

de dova

blommornas
lånade
stjälkar

             stuckna 
             i ljum
värme

sträcker
genom allvaret

              Uppåt

vill förtydligas

Av den hållne
smekt
Oleum

skimrande

 

 


             ur 
        ett kors

            Vad
            vet
             du
       

lilla
människa

tar du
emot

av denna

Urdoft

 

 

   

 




Fri vers av Rejja~
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 23:16



Bookmark and Share


  vildvin
när man saktar in i jorden
uppgår man
i allvar i större frågor
och inser (antagligen)
ATT man tar emot...
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~