Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan vs Godheten





Ondskan är epidemisk. Mörkret ansikte mot ansikte med Ljuset.
Vad gör Du idag för att öka godheten i Världen? Vad gör Jag? Hon Han Dom? Haven håller på att dö. Massor av Barn våldtas i Sydafrika (för att hiv-smittade män tror att att dom blir helade av att ha samlag med en jungfru..) Det vidriga är bortom Bortom alla Gränser. 300.000 unga i Kina begår suicid varje år, o.s.v., etc.

Medans vi förstrött fördriver dagen... Vi måste koppla oss samman igen och ta initiativen. Lita på det Den Goda Kraften inom oss.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP