Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen



Unga dofter begär försoning
med livets gåta
Deras närvaro är metafysisk
En lockelse
i den sanna andan
av behov

Deras atomer
flödar stillsamt omkring
i sinnets hålrum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2008-03-18 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP