Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfull...

 

 

om jag för en stund viker ut...

jo för fasiken

vänder blad som det behagar dig
antyder att boken om mig
är det du väntat på

då får du se dig om efter första sidan
läsa första stycket
och smaka på en inledande mening

där jag njuter av
en doft inte alla gillar
men så är det

 

smaken är din att njuta av dig

enkelsidig

där jag använder kryddor
där jag anrättar nästa måltid
smakfullt

viker ut mig

 

och låter mig njuta

 

 

av att vara del av

 

 

 

här

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-18 22:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Först kände jag inte igen namnet..texten sprider ett leende över mina läppar..härligt skrivet..
2008-03-19

  Lena Krantz VIP
Aha...*fniss*...log brett när jag läste.
hm...och bytt bort nicket...*skrattar*...
;o)
2008-03-18

  aol
härligt vackert bra skrivet bugar
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt