Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stanna

slöseri på tid
obetydliga knull
jag har spritat mina händer fjorton gånger idag
men det luktar fortfarande penis här
jag tycker verkligen att du kan be om ursäkt
för allt
ursäkta dig själv och din meningslösa uppsyn
säg förlåt för den nya blondinen
dåliga skämt
filmen vi såg var usel
du fick gärna stanna hela livet
inte längre




Övriga genrer av lisabeth
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-03-19 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth