Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnällspikens klagosång

Sluta glo!
Vafan har du för rätt att...
Vaddå, \"du é ju ledsen\"?
Ja, men jag vet det!
Men du ska inte glo!
Vaddå, \"jag bryr mig\"?
Vafan har det med saken att göra?!
Ja, jo.. Det är ju sant...
Men ändå...
Ja, jag skulle också glo på dig om du grät, jag skulle också \" bry mig\" jättemycket!
Vaddå, \"där ser du\"?
Jag var ironisk!
Nej, gråt inte!
Ser du, jag bryr mig visst.
Vaddå, \"sluta glo\"?
Du é så jävla otrevlig!




Övriga genrer av Svarta ord, vitt papper
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 18:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk ska inte lägga sig i så mycket.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper