Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slödikt av alla titlar på böckerna i min bokhylla, blandade lite hur som helst, avskurna och påbyggda med småord till en rörig massa


Det skrivna ordets värld

Solo på scen
Jessica står
På andra sidan midnatt

Och skuggornas stad
Är en sagovärld
Som är verklig

En kamp mot tiden
En oändlig historia
Bland trollkonst och skärvor

Slutet
Är den sista striden
Den hon står inför

När hon hör din röst
Vill hon kunna drömma
Att du aldrig sa stopp

För i taket lyser stjärnorna
Där hon skulle hoppat
Men kosmiska kyssar hindrade henne

Du räddade henne
Från den skarpa eggen
Med en månskenspromenad då hon fick sitta på silvertronen
Och bara vara sig själv




Övriga genrer av Svarta ord, vitt papper
Läst 553 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 20:38



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Fint skrivet!
2008-05-26

    Askes
Fint skriven. Ger mycket utrymme till egen tolkning!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper