Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har varit på en fyradagars-skrivkurs med författaren Sara Hallström och tänkte lägga ut några av dikterna här!


I en värld av toner

Dina fingrar
Spelar på mina strängar

Lätta tryck
På rätta noter

För ett ögonblick
Tillhör jag enbart dig

Mitt hjärta bankar
I takt med själens musik

En livstids ögonblick

Vi ler mot varandra
Tillsammans förevigt

Jag har fastnat bland kärlekens notblad




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 1131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-20 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper