Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker bara få bort lite känslor, elr nåt. fast är inte riktigt van vid att skriva.. tyck och tänk fritt :}


Oförglömligt

Jag försöker skriva.
Skriva för att beskriva, hur det egentligen kändes.
Det var som om något inom mig förändrades.
Men det spelar ingen roll -
längre.

Jag försöker bara skriva för att beskriva, hur det var för mig.
Det kändes äkta, men ändå på låtsas.
Jag vet att jag trodde för mycket, jag vet.
Fast du förstår, det spelar egentligen ingen roll -
längre.

Att skriva för att beskriva hur jag mådde, är inte lätt.
På något sätt, var den känslan annorlunda,
något som inte funnits i min värld förut.
Trots allt spelar det ju ingen roll -
längre.

Det jag nu skrivit, för att beskriva det som hände,
var bara ur min synvinkel.
Det visade sig att jag hade haft fel.
Jag hade fått hopp, en ny syn på livet,
men det förändras inom en tiondels sekund.
För du vet, det spelar ingen roll längre -
för dig...




Fri vers av louis3
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 20:15



Bookmark and Share


    Olives
du skriver rakt in i mitt hjärta och lilv.
du förstår inte hur du förklarar hur jag känner,
du gjorde så jag förstod vad jag inte förstått.
eller fått någon annan att förstå.
för jag kan inte förklara för mig själv, eller i bokstäver.
reslutatet av mina försök blev bara hemskt dåliga dikter.
jag har så mycket inom mig, som måste ut.
ska läsa denna dikt, om och om igen,
för att förstå själv vad jag håller inom mig.
2008-03-19

  ettjag
du har så rätt, det är vad det egentligen handlar om. Eller det är iaf vad jag vill uppnå med skrivandet, bli av, dela och ibland t.o.m försöka förstå sina egna känslor och tankar. Och det blir så bra, helt vanliga mäniskor som skriver om sina känslor - kan det bli mer äkta? Nej!

kul att du hittat hit Louise,
fortsätt sådär, finemangen!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

louis3
louis3